m

Smoothie Bar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate tellus justo, at vehicula tortor facilisis sit amet. Aliquam a tortor ac mauris auctor.

m
BySasja

Havermoutcups

Het is weer bijna weekend!

De hoogste tijd om even lekker te ontspannen en zonder stress of zonder te haasten ergens heen te hoeven. Zonder werkmail voor je neus of je telefoon die alweer de nodige activiteit laat staan. Hoe lekker is dat? Krantje, muziekje en een heerlijk ontbijt wat warm uit de oven komt rollen. Sounds like a plan? Gewoon doen! Dit ontbijt maak je in een handomdraai en je hebt er later in de week zelfs nog profijt van als je wat extra cups maakt. Lekker variëren met verschillende soorten fruit erop en zo start je vol vitamines en mineralen je dag.

Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes (or moments), including you.

Havermout-cups 

Voor 8 stuks: 
– 150 gram havermout
– 2 el honing 
– 1 handje (blanke) rozijnen 
– 2 el zonnebloemolie 
– 1 banaan 
– bakblik voor cupcakes of losse vormpjes

Je kunt ook kiezen voor een mix van havermout (grove vlokken) en gemalen havermout. 

How to

Prak de banaan en mix met de rozijnen, havermout, zonnebloemolie en honing. Verdeel het mengsel nu over de vormpjes (in een ‘kommetje’) en zet voor 25 minuten in de oven op 180 graden.
Als ze zijn afgekoeld serveer je ze met wat yoghurt of kwark en vers fruit. Maak het af met een beetje kaneel.

Hoe ziet jouw ideale start van het weekend eruit?

Enjoy the ride!

 

Liefs,

BySasja